Naar de hoofdinhoud springen Naar de zoekfunctie springen Naar de hoofdnavigation springen

Bourbon

Bourbon is waarschijnlijk de bekendste Amerikaanse whiskysoort. Vooral de staten Kentucky en Tennessee zijn ware bolwerken van de bourbonproductie. Populair door zijn intense vanille- en karameltonen bij bartenders en beginners. Maar naast voordelige klassiekers van Four RosesJim Beam of Maker's Mark kunnen verzamelaars van fijne dranken zich storten op exclusieve bottelingen van Colonel E.H. Taylor en Pappy Van Winkle. » Hier verder lezen.

Bourbon

Rij van verouderde eikenhouten bourbonvaten in traditionele distilleerderij met natuurlijk lichtinval en handgeschreven vatnummers

Stijl

Vanillebloem met drie gedroogde vanillestokken als natuurlijke ingrediënt voor premium rum en hoogwaardige gedistilleerde dranken
Drie gekarameliseerde suikerblokjes met vloeibare karamellaag en grove zeezoutkristallen voor whisky- of rumaromatisering
Verse kaneelstokjes gebundeld met natuurlijke touw voor aromatische spirituosencreaties
Gedroogde donkere sultana's als natuurlijk aroma voor premium gedistilleerde dranken en whisky-productie, los gestort

Productie

Geschiedenis